Verhuur Particulier

ook voor bruiloft of uitvaart

Locatie nodig voor een mooie gelegenheid?

Bekijk direct de beschikbaarheid

Informeer en reserveer

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
In behandeling
·
 
-
Gedeeltelijk geboekt

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*:

Telefoon:

Ik huur
 Particulier (bijv. bruiloft, feest) Zakelijk (bijv. vergadering) Artistiek (bijv. expositie, optreden)

Starttijd:

Tijdsduur:

Beschrijf uw vraag (gelegenheid, aantal mensen, specifieke wensen)*:

captcha

Feestlocatie

In een door kaarsen verlichte zaal, biedt de Zuidervermaning een uitstekende gelegenheid voor het houden van een sfeervol diner of feest.

De flexibele opstelmogelijkheid biedt ruimte voor een gezelschap van 10 tot 80 personen. U kunt er met een externe cateraar zelf invulling aan geven. Met de sublieme geluidsinstallatie kan voor passende achtergrondmuziek worden gezorgd.

 

Trouwen?

De Zuidervermaning te Westzaan is aangemerkt als officiële trouwlocatie van de gemeente Zaanstad. Met het zand op de grond, de mooie kroonluchters en de blakers in de banken geeft dit een ongekende sfeer voor een huwelijk. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om na de plechtigheid een glaasje champagne te drinken en te genieten van de bruidstaart. Ook is het mogelijk een kompleet verzorgde receptie te houden. Door te trouwen in de Zuidervermaning houdt u eveneens een uit 1731 daterend gebouw in stand. Uw gasten zullen versteld staan van de charmes van het gebouw.
Kortom een sfeervolle en unieke gelegenheid voor de mooiste dag van uw leven.

Kiest u de Zuidervermaning Westzaan als trouwlocatie, dan dient u een formulier “verzoek aanwijzen vrije locatie” in te vullen. Een model voor de Zuidervermaning Westzaan is bij ons verkrijgbaar en kunt u onder aan de pagina downloaden.
Dit formulier vult u in en dient door ons mede ondertekend te worden; daarna kunt u zich met het door u en ons getekend exemplaar melden bij de gemeente Zaanstad.

Adres: Gemeente Zaanstad, afd. Burgerzaken, Stadhuisplein 100, 1500 MZ Zaandam, tel.14075. Dit kan ook aan de balie van Burgerzaken of via https://www.zaanstad.nl
In de legeskosten die u aan de gemeente verschuldigd bent zijn geen kosten meer voor de huur van de accommodatie en de “bodediensten” opgenomen. Deze huur dient u aan ons te voldoen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij kunnen bieden om een huwelijk te sluiten in ons monumentale gebouw en de daarbij behorende kosten vul dan bovenstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hieronder vindt u aanvullende informatie die de gemeente betreffen.

Leges en info gemeente Zaanstad

Verzoek aanwijzen trouwlocatie Zuidervermaning

 

Rouwen

De Zuidervermaning biedt volop de mogelijkheid om op een intiem manier afscheid te nemen van een dierbare in een sfeervolle ambiance.

 

Diner

In een door kaarsen verlichte zaal, biedt de Zuidervermaning een uitstekende gelegenheid voor het houden van een sfeervol diner.

De flexibele opstelmogelijkheid biedt ruimte voor een gezelschap van 10 tot 80 personen. U kunt er met een externe cateraar zelf invulling aan geven. Met de sublieme geluidsinstallatie kan voor passende achtergrondmuziek worden gezorgd.

verhuur zakelijk

Een zakelijke meeting?

verhuur artistiek

Een concert geven of expositie houden?