23 Juni 2024 – Derde Zondag met het koor THOMUZ en twee muzikale duo’s

Aanvang: 12:00 sluiting 16:30
Toegang: Gratis

De Zuidervermaning is iedere maand, op in principe de derde zondag, open van 12:00 tot 16:00 voor bezichtiging. Vanwege de planning is het deze maand de vierde zondag.

Wij hebben het koor THOMUZ bereid gevonden om de muzikale omlijsting te verzorgen.
Zij treden om 15:00 op, Concert met pauze..

Ook zijn de werken van Wilem Tip en Peter Groot nog te bezichtigen.

OVER HET KOOR

Een muzikale middag met popkoor Thomuz en twee muziekduo’s op 23 juni in de Zuidervermaning in Westzaan van 15:00 -17:30 uur (inloop 14:30 uur)

Heb jij zin in een leuke muzikale middag waarbij diverse muziekgenres zoals pop en soul in een middag de revue passeren? Kom vooral gezellig langs bij deze muzikale show.

Op deze middag treedt het Zaanse popkoor Thomuz op, onder de swingende leiding van dirigent Susan Meertens. Thomuz is een vrolijk drie- en soms vierstemmig popkoor dat vooral soulvolle popliedjes zingt. Op het repertoire staan onder meer; ‘Natural Woman’ van Aretha Franklin, ‘Freedom’ van George Michael, ‘Love Shack’ van de B-52’s en ‘A Thousand Years’ van Christina Perri.

OVER HET GASTOPTREDEN

Ook treedt speciaal voor deze middag op; het gelegenheidsduo bestaande uit bassist Özge Çimen en Thomuz’s dirigent (en zangeres) Susan Meertens. Deze talentvolle dames met beide een muzikaal geschoolde achtergrond, staan garant voor een prachtige set met jazzy en funky muziek (zowel zang, als ook instrumentaal). Als u wilt horen hoe dit duo de muziek van Bill Withers op geheel eigen wijze vormgeeft, kom dan dus vooral langs want dat mag u niet missen.

VERDER

Koorlid Mariska Surig en gitarist Maurice Evan vormen samen het muzikale duo “il Giardino del Suono”. Zij hebben elkaar gevonden in hun gezamenlijke muzikale liefde en geven een semi-akoestische draai aan hun uitvoeringen van moderne rock-klassiekers van onder andere Editors, Manic Street Preachers en U2. Mariska’s krachtige stem en Maurice zijn gitaar zijn een geweldige match.”

Na de optredens kunt u gezellig napraten met de andere gasten en de optredende artiesten, op de afsluitende borrel, die om 16:30 begint!

Uiteraard staan vanaf 12:00 kofffie en thee klaar.

Zuidervermaning Westzaan
Zuideinde 233
Westzaan