Aanvang : 20:15
Toegang : €7,50 Vroegboeken -10% tot 1 maand van te voren..
Kaarten : Bestellen tckets
Bijdrage : Vrijwillige Bijdrage Zuidervermaning
Over (Zaans) eten gesproken
Onno Kleyn neemt u mee in de wondere wereld van koken. Hij is Culinair journalist docent; in die hoedanigheid schrijft hij boeken over koken, verzorgt hij opleidingen en geeft lezingen.
Vandaag is hij in de Zuidervermaning om een lezing over dit interessante onderwerp te geven. Koken en eten, wie spreekt dat niet aan?
Mer informatie volgt.
Schrijven over smaak, over eten en wijn is mijn beroep, mijn lust en mijn leven. Ik heb vaste rubrieken in de Volkskrant, schrijf voor verschillende magazines en andere opdrachtgevers en heb meer dan 40 boeken op mijn naam staan. Op deze site vind je mijn heerlijkste recepten.
Sinds 2010 leid ik schrijvers, sommeliers, lekkerbekkende amateurs, communicatiemensen, wetenschappers en bloggers op om (nog beter) te schrijven over eten en wijn, bij mijn Academie Culinair/Wijnschrijven. Of doe mee met de workshop Kookboek Maken! Klik hier voor informatie.